Prepaid creditcard wordt steeds populairder

Prepaid creditcards, ze worden steeds populairder wat natuurlijk logisch is. Je hoeft namelijk geen BKR- toetsing af te leggen of een minimum inkomen te hebben voor een prepaid creditcard. Je dient zelf zorg te dragen voor een positief saldo op de kaart wil je er gebruik van kunnen maken.

Niet iedereen komt in aanmerking voor de prepaid kaart, of misschien wil je het wel gewoon niet. Dan is dit een perfect alternatief. Een reguliere creditcard brengt namelijk grote risico’s met zich mee, daarnaast moet je ook een minimum inkomen hebben, je wordt getoetst bij het BKR en het krediet wordt in mindering gebracht op je hypotheek.

Gemakkelijk overal betalen

Net als met een reguliere creditcard kun je met een prepaid kaart ook gewoon overal betalen als het saldo toereikend is. Ook kan een prepaid creditcard handig zijn voor betaling in bijvoorbeeld de App store of Android market. Of aankopen bij webshops in het buitenland, waar een creditcard vaak verplicht is. Bij PayPal dien je ook vaak een creditcard te hebben, met een prepaid kaart is de drempel niet meer zo hoog.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *